EST Maainfo Maaeluvõrgustiku teenistus Maainfo Maaeluvõrgustik Maainfo UUDISED
 
 
Maainfo
Kontakt
Maainfo
EST   Maainfo   ENG
 
  Maaeluvõrgustik
Maainfo
Maainfo
MAK 2014-2020 PROJEKTINÄITED
Maainfo
INFOKIRI VÕRGUKIRI
Maainfo
TASKUHÄÄLING "MAAELU JUTUD"
Maainfo
VEEBI TV
Maainfo
NÄITUSED
Maainfo
AVATUD TALUDE PÄEV 2024
Maainfo
ARUKAD KÜLAD
Maainfo
MAAPIIRKONDADE PIKAAJALINE VISIOON
Maainfo
KOHALIKU TOIDU VÕRGUSTIKUD
Maainfo
KESKKOND JA KESTLIKKUS
Maainfo
NAISED MAAPIIRKONNAS
Maainfo
EUROOPA ÜPP VÕRGUSTIK
Maainfo
INFOMATERJALID
Maainfo
EESTI MAAELUVÕRGUSTIK 2014-2020
  INNOVATSIOONIVÕRGUSTIK
Maainfo
  LEADER
Maainfo
  Trükised
Maainfo
  Maaeluvõrgustiku teenistuse kontaktid
Maainfo

UUDISED

   

EKTK: Noore ettevõtja preemia konkurss Tartumaal alustab!

Allikas: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, pressiteade 21.08.2023
21. august 2023. a

21.08.2023
Pressiteade
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

Noore ettevõtja preemia konkurss Tartumaal alustab!

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja AS Estiko ootavad alates tänasest noori, kuni 35-aastaseid Eesti ettevõtjaid kandideerima Tartumaa noore ettevõtja preemiale (3000 eurot). Preemia eesmärk on tunnustada ja juhtida tähelepanu noorte ettevõtjate saavutustele ning innustada noori veelgi enam ettevõtlusega tegelema. Preemiale saab kandideerida 21. septembrini ning võitja kuulutatakse välja 5. oktoobril toimuval pidulikul galaüritusel Kammivabrikus.

"Noore ettevõtja tunnustamine annab  hea võimaluse ennast laiemale avalikkusele tuntavaks teha, kontakte luua ja inspiratsiooniks olla. Lisaks on positiivse märkamise sõnum hea toetus ja tagasiside oma tegemistele," julgustab Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Tartu juhataja Liina Helstein kandideerima ja märkama enda ümber noori tublisid ettevõtjaid Tartumaal ning esitama neid konkursile.

Eelmisel aastal pärjati Tartumaa aasta nooreks ettevõtjaks Kadri Haljand, kes on Triumf Health OÜ asutaja. "Tartumaa noore ettevõtja tiitel oli minu jaoks suureks üllatuseks, kuid samal ajal kinnituseks meie meeskonna pühendumusele ja raskele tööle vaimse tervise innovatsiooni valdkonnas. Iga tunnustus on innustav ja tähendab ka vastutust jõuda kõrgemale ja kaugemale. Seejuures loodan, et ehk minu lugu inspireerib ka teisi, sest vahetult pärast Tartumaa noore ettevõtja tiitli saamist valiti Triumf Health maailma kõige paremaks tehnoloogiaks tervise ja heaolu kategoorias (World Summit Awards). Tartumaa parimast võib saada ka maailma parim! Ootan põnevusega, kes valitakse sel aastal Tartumaa parimaks nooreks ettevõtjaks - soovitan väga kandideerida!" sõnas Haljand.

Tartumaa noore ettevõtja preemia konkurss on mõeldud kuni 35-aastastele Tartumaal registreeritud ettevõtte omanikele ja juhtidele, kes on paistnud silma oma ettevõtte hea käekäigu kindlustamisel, oma toodete, teenuste või tehnoloogiate uuenduslikul kasutamisel ning kes juba ekspordivad või omavad ekspordipotentsiaali.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 21. septembriks 2023 täita ära ankeet ja üles laadida digitaalselt allkirjastatuna motivatsioonikiri - täpse juhendi leiab kaubanduskoja koduleheküljelt aadressil Parim noor ettevõtja Tartumaal | Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. Oma kandidatuuri võivad esitada ettevõtjad ise, nende töötajad, kliendid või erialaorganisatsioonid jt.

Konkursile esitatud kandidaatide hulgast valib võitja välja kuueliikmeline komisjon, mis koosneb kaubanduskoja esindajatest, AS ESTIKO, Tartu Linnavalitsuse ning Tartu Ülikooli esindajatest. Konkurssi korraldavad Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja AS Estiko.
Tartumaa noore ettevõtja preemia konkurss toimub 2023. aastal teist korda.


Lisainfo:

Evelin Vahtra
Kommunikatsioonijuht
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
E-post    evelin.vahtra@koda.ee
Tel    +372 604 0065
Mob    +372 5373 8614


2 logo maaeluvõrgustikule

 
 
Maainfo
  Jäneda, Tapa vald 73602, Lääne-Virumaa, seminar (at) metk.agri.ee
Maainfo